מדחום אנלוגי
המדריך המלא למדחום האנלוגי
השאלה הכי נפוצה היא "כמה זמן לעשן את הנתח?"
אבל האמת היא שהטמפרטורה קובעת את מידת העשייה, ולא הזמן! מקצוענים אמיתיים יודעים שמידת עשייה נמדדת בטמפ', ולכם – מד החום הוא הכלי הכי חשוב במטבח, אולי אפילו יותר מהסכין.
כאן תמצאו מידע נוח המבוסס על הטמפרטורות החשובות ביותר – חוקי הברזל שלי.
הטמפרטורות האלו מתאימות גם לעישון, צלייה או בישול בתנור וגריל.
-
55°C - 58°C מידת עשייה מדיום
מתאימה במיוחד לנתחים רכים כמו סטייקים והמבורגרים.
הנתחים הפופולריים: פיקאניה, סינטה, שפיץ שייטל, פילה, אנטריקוט, דנבר, נתח קצבים ופלאנק. -
72°C - 75°C מידה אידיאלית למנות מסוימות
שוק טלה- עסיסי ורך בדיוק כמו שצריך.
קבבים ונקניקיות צ'וריסוס- מבטיחים טעם נהדר ובטיחות מלאה.
בעלי כנף (פסטרמה הודו, עוף שלם): המינימום הבטיחותי להגשה.
למי שאוהב עוף שנופל מהעצם, מומלץ להעלות ליותר מ-80°C.

-
מארז משולב
₪ 75.00 הוספה לסל -
עוף אדום שלם
₪ 125.00 הוספה לסל -
מבצע!
מארז עסיסי למבינים
₪ 585.00המחיר המקורי היה: ₪ 585.00.₪ 545.00המחיר הנוכחי הוא: ₪ 545.00. הוספה לסל -
המארז המפנק
₪ 580.00 הוספה לסל -
מארז ביף קלאסי
₪ 420.00 הוספה לסל -
מבצע!
המארז הקליל
₪ 205.00המחיר המקורי היה: ₪ 205.00.₪ 175.00המחיר הנוכחי הוא: ₪ 175.00. הוספה לסל -
מבצע!
מארז תוספות משפחתי
₪ 170.00המחיר המקורי היה: ₪ 170.00.₪ 160.00המחיר הנוכחי הוא: ₪ 160.00. הוספה לסל -
מלבי של פעם
₪ 30.00 הוספה לסל -
סט סכיני המעשנה באריזה יוקרתית
₪ 249.00 הוספה לסל -
קוביות ירקות שורש עם קונפי שום ותימין
₪ 50.00 מידע נוסף -
אורז עם עשבי תיבול ורימונים
₪ 50.00 מידע נוסף -
פיקאניה שלמה בסיידר תפוחים
₪ 400.00 מידע נוסף -
שורטריבס – אסאדו בסיידר ורימונים
₪ 235.00 מידע נוסף -
עוף שחור שלם
₪ 125.00 מידע נוסף -
עוף שלם בצ'יפוטלה וזיגוג סיידר
₪ 125.00 מידע נוסף -
צוואר טלה שלם בדבש ושום
₪ 400.00 מידע נוסף