גיל חובב
במשתה האבירים

זיו רודר – “האיש והמעשנה” מארח את גיל חובב שיצא למסע חיפוש אחרי הבשר הישראלי הכי משובח והגיע לסעודת בשרים במסעדת המעשנה.
צפו בכתבה ששודרה בתוכנית ‘ברקוד’ עם נגה ניר-נאמן

אז מה זה בעצם משתה אבירים?

סעודת בשרים שהיא אירוח אישי, חוויתי ומפואר המתרחש פעמים בודדות בשנה בשילוב ליצני חצר, לוליינים ומופעי אש. אורכו של המשתה כ-3 שעות, בו פריסת הבשרים נעשית בעמדה פרונטלית ע״י זיו רודר , שף ובעלים של המעשנה .
בירה, שתיה קלה וגם יין בוטיק נמזגים ללא הגבלה…
האורחים מקבלים סינרים במקום סכו”ם וניתן לאכול בידיים!
בקיצור, ערב קרניבורים אמיתי!
​ואיך אפשר בלי קינוח?! את הקינוח המיוחד שלנו לערב זה ניצור לנגד עינכם על השולחן
ונגיש את חליטת התה שלנו היישר מן המדורה
לחצו כאן לכתבה המקורית באתר רשת 13

רוצים לדעת על משתה האבירים הבא לפני כולם?​