כתבו עלינו
עומר שוברט
הארץ
וואו. בקר קצוץ, שעורבב עם רצועת השומן של אזור הפיקאנייה ועם תערובות התבלינים המקומית (סודית, בטח סודית). השפעות הנקניקיות המסחררות טרם חלפו, ועל הפלטה נחת נתח מסחרר אף יותר: הפיקנייה עצמה. ארבע שעות במעשנת הוציאו ממנה את המיטב, ואף יותר מזה. פרוסות דקות ורכות...
מגזין בניין ודיור
אופי ברור של משפחתיות ומושבניקיות צנועה של אהבת אדם ואירוח. יש קסם באווירת המקום, המשלב אלמנטים המתכתבים אחד עם השני ומתגלים לאורך הארוחה, דרך מוסיקת הרקע, הניחוחות של הבשרים והחוויה של מדורה בחצר או של אש גלויה במטבח הפתוח.
הילה אלפרט
בין היתר תמצאו שם פיקאניה נהדרת, סינטה מפרה מבכירה, שוק טלה, ספייריבס טלה וצ'וריסוס ביתיות