כתבו עלינו

מתארח במעשנה במשתה האבירים

גיל חובב

עומר שוברט

הארץ

וואו. בקר קצוץ, שעורבב עם רצועת השומן של אזור הפיקאנייה ועם תערובות התבלינים המקומית (סודית, בטח סודית). השפעות הנקניקיות המסחררות טרם חלפו, ועל הפלטה נחת נתח מסחרר אף יותר: הפיקנייה עצמה. ארבע שעות במעשנת הוציאו ממנה את המיטב, ואף יותר מזה. פרוסות דקות ורכות...

מגזין בניין ודיור   

אופי ברור של משפחתיות ומושבניקיות צנועה של אהבת אדם ואירוח. יש קסם באווירת המקום, המשלב אלמנטים המתכתבים אחד עם השני ומתגלים לאורך הארוחה, דרך מוסיקת הרקע, הניחוחות של הבשרים והחוויה של מדורה בחצר או של אש גלויה במטבח הפתוח.

מספר על המעשנה בתוכנית של מולי שפירא

גיל חובב

הילה אלפרט

בין היתר תמצאו שם פיקאניה נהדרת, סינטה מפרה מבכירה, שוק טלה, ספייריבס טלה וצ'וריסוס ביתיות 

YNET

20 המסעדות בשר שחייבים להכיר 
בלוג אוכל 

mako חדשות ערוץ 2

גלעד לוי

על השולחן 

מדור אומנות בשר - יוליה פריליק ניב
מורן לונדון

כלכליסט

  • TripAdvisor - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
נתיב הזית 88, מושב ינוב