משלוחים/טייק אווי מהמעשנה

רוצים להתפנק עם המעשנה בבית? מוזמנים לארוחת חג/שבת ואתם רוצים לבוא עם הפתעה שתגנוב את ההצגה?

לרשימת אזורי המשלוחים השבועית 

שעות המענה בוואטסאפ בימים ב'-ה' 
בשעות 16.00 - 10.00

‪WhatsApp‬.png

מארזים ופינוקים מהמעשנה  
מגוון סוגי נתחים מעושנים עם עצי פקאן, כל נתח מבלה במעשנה בין 3 ל 16 שעות.
אנו מעשנים כמות מוגבלת בכל יום ולכן מומלץ להזמין מראש.
הזמנות לאירועים או לסופ"ש - יש להזמין לפחות 48 שעות מראש
* התיבולים הינם הטעמים הקלאסיים המוגשים במסעדה
* תוספות - תשאלו את המארחת בוואטסאפ או בטלפון על התוספות הזמינות 

נטו בשר - 200 ש"ח 
מארז מיקס בשרים מעושנים הכולל 1 ק"ג פרוס דק ממגוון של 
5 סוגי בשר מעושן מתפריט המסעדה - בריסקיט, פיקאניה,
פסטרמה, אווז וטלה.
מגיע עם צ'ימצ'ורי ממכר, חרדל עוקצני, חמוצים של אבא
 

*המארז מגיע מצונן + הוראות חימום והצעות הגשה

93409495_1619319844883710_30023132566656

מארז מעושנים מפנק - 300 ש"ח 
מארז 'נטו בשר' + תוספות + מלבי של פעם
אורז שום (עם שום מהמעשנה), נזיד בוקרים (נזיד שעועית מעושן)
המלבי של פעם - מארז 4 יחידות מלבי (פרווה על בסיס קרם קוקוס)  

*המארז מגיע מצונן + הוראות חימום והצעות הגשה

93409495_1619319844883710_30023132566656

עוף שחור שלם מעושן בתיבול ממכר - 100 ש"ח 

העוף שלנו הוא עוף צעיר וטרי שעובר השריה במרינדה כ24 שעות,
אח"כ מריחה בשומן אווז ותיבול של תערובת תבלינים מבוססת על
שום שחור ...
*העוף הזה נחשב לעוף הטעים בעולם #שתדעו

** ניתן להזמין חם או מצונן עם הוראות חימום למי שרוצה לתזמן לארוחת שבת

עוף שחור.jpg

צוואר טלה - 200 ש"ח לקילו
צוואר טלה (בערך 2 קילו במארז) מגיע עטוף והוא כ"כ רך ונימוח
שלא צריך לפרוס פשוט משתמשים במלקחיים והוא מושלם
ליד כל דבר...  

*נתח שומני למדיי 

צוואר טלה.jpg

שדרת ספייריבס טלה - 125 ש"ח 
שדרת ה"אסאדו" של הטלה בראב על בסיס סומק, לימון ונענע.
נתח שומני למביני עניין.
מומלץ ללקק את האצבעות תרתי משמע

ספייריבס טלה.jpg

פיקאניה - 150 ש"ח ל 500 גרם
הפיקאנה שלנו מקבלת מקסימום התיחסות וטיפול קפדני כדי לצאת
מושלמת בשילוב הראב בקר המיוחד שזיו רקח.
אנו ממליצים על נתח שלם ופריסה עצמית, אך אפשר גם להזמין
בכפולות של 500 גרם 

פיקאניה.jpg
‪WhatsApp‬.png
%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%94%20(2)_edi

סינטה - 300 ש"ח לקילו
סינטה של עגלת בלאק אנגוס ... אנחנו נוהגים להחמיא לה עם
תערובת צ'ילי וקפה  

בריסקיט - 300 ש"ח לקילו
חזה בלאק אנגוס שעובר טיפול ופיקוח לאורך 14 שעות לפחות.
התיבול שלו מבוסס מלח, פלפל וקצת חיזוקים שלנו כדי להשאר
הבריסקיט המושלם 

בריסקיט2.jpg

שוק אווז - 45 ש"ח
שוקיי אווז שעוברים השריה ביין לבן ומוגשים וכמעט נופלים
מהעצם כך שבא ללקק ת'אצבעות 
* המחיר ליחידה 45 ש''ח

שוק אווז.jpg

פסטרמה - 15 ש"ח ל-100 גרם
פסטרמה ביתית, דלת כולסטרול ומלאה בטעם מעושן שכיף לטרוף
בכריך או סתם לצד בירה וחמוצים מגיע כגוש בסביבות קילו אבל
אפשר לבקש לפרוס... כולם אוהבים אותה, כולל הילדים(!)

פסטרמה.jpg

ארוחה חורפית - 150 ש"ח ל 2 ק"ג 
נזיד הבוקרים שלנו נחשב לאחת מתוספות הדגל במסעדה.
זאת הגרסה שלנו לצ'ילי קונקרנה על בסיס בשר מעושן.
הנזיד מגיע מוכן לחימום מהיר והגשה, או בהמלצת השף ניתן
להפוך את הנזיד לגרסת חמין חורפית (פרטים בהוראות חימום)
מתאים לארוחה של 4-6 סועדים 

 

נזיד בוקרים_S.jpg
‪WhatsApp‬.png

שעות המענה בוואטסאפ בימים ב'-ה' 
בשעות 16.00 - 10.00

חלוקת משלוחים ביום חמישי + שישי
 

אזורי חלוקה
השבוע הפרה שלנו תגיע  לכל  ערי השרון והסביבה עד זכרון יעקב, קיסריה


*הזמנות יתקבלו עד יום רביעי בשעה 16.00
*סכום המינימום להזמנה - 200 ש"ח

*ניתן לתאם איסוף עצמי מול המארחת
ההזמנה תאושר רק לאחר אישור התשלום מצידנו ובהתאם למלאי במסעדה 

 

 
  • whatsapp
  • TripAdvisor - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
נתיב הזית 88, מושב ינוב